Kineziológia - Fülakupunktúra -Grafológia

CSODABALANSZ

Egészségügyi Állapotfelmérés - MAGNETSPACE testelemző készülékkel!

 

A MAGNETSPACE- ÁLLAPOTFELMÉRÉS egyszerű, gyors és fájdalommentes. Kideríti, hogy minden rendben van-e az egészségeddel, vagy van–e esetleg valamilyen kialakuló, vagy kialakult probléma, amire érdemes odafigyelni? A felmérés alapján az illető egészségi és energetikai állapotáról kap képet, tanácsadással és terápiás javaslattal egybekötve.

AJÁNLOM:

-          akkor, ha problémáid vannak az egészségi állapotoddal, vagy egyszerűen csak prevenciós jelleggel szeretnéd felmérni a szervezeted működését

-          ha kevés időd van arra, hogy különböző orvosi vizsgálatokra járj annak érdekében, hogy rátalálj a probléma okára

-          ha egy komplex, teljes körű állapotfelmérést szeretnél a testedre, szerveidre vonatkozóan

-          ha rossz a közérzeted, fáradt vagy és nem tudod, mi lehet ennek az oka?

-          ha már egy alkalommal azonnali eredményeket szeretnél kapni a legapróbb egészséggel kapcsolatos részletekről is, melyeket egy átlagos kivizsgálás egyáltalán nem érint

-          ha szeretnél eredményektől függő terápiás tanácsokkal hazamenni, úgy hogy nem kellene hetekig izgulnod az eredmények miatt

-          ha fejfájás, allergia, gyomor, és különböző emésztési zavaraid vannak, vérnyomás, szív-érrendszeri problémák, illetve bármi olyan jellegű tüneted van, aminek bizonytalan az eredete, akkor mindenképpen érdemes eljönnöd!

-          ha sportoló vagy, és szeretnéd folyamatosan ellenőrzés alatt tartani a testedet, egészségi állapotodat, szervezeted nyomelem, vagy vitaminraktárát, és kiszűrni a káros hatásokat

-          GYERMEKEKNEK: ismeretlen eredetű pszichoszomatikus tüneteknél, pl. hirtelen hízás, hiperaktivitás, koncentrációzavar, csökkent teljesítmény, fejfájás, hasfájás, szorongás, ágybavizelés, koordinációs problémák…stb.

 

 HOGY MŰKÖDIK?

Ez az eljárás a szervezetet non–invazív módon vizsgálja át, durva beavatkozások (tűszúrás, sebészeti beavatkozások) nélkül, mely kb. egy percig tart. Elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG.

Az állapotfelmérés eredményeképpen kiderül, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások, káros hatások, stressz, stb. jellemzik a szervezetet, amitől az nem tud normálisan, megfelelően működni.

 

MILYEN TERÜLETEKET VIZSGÁL?

1.A szervezetben előforduló nyomelemek mennyiségi elemzése (Ca+, Fe, Se, Pb, Zn, vitaminok..)
2. Az emberi szervezetben előforduló toxinok mennyisége.
3. Vércukorszint-elemzés.
4. Reumás csontbetegségek előfordulása.
5. Csontsűrűség-elemzés.
6. Csontbetegségek jellemzőinek elemzése.
7. Agyi idegek állapotának elemzése.
8. Tüdőfunkció elemzése.
9. Gyomor- és béltraktus működésének elemzése.
10. Keringés és az agyi erek állapotának elemzése.
11. Epehólyag működésének elemzése.
12. Máj működésének elemzése.
13. Hasnyálmirigy működése.
14. Vese működésének elemzése.
15. Prosztata jellemzőinek elemzése.
16. Férfi szexuális működés jellemzőinek elemzése.
17. Nőgyógyászati elemzés.
18. Endokrin rendszert.
19. Hormon rendszert.
20. Immunrendszert.
21. Bőr analízist.
22. Mell analízis.
23. Nehézfémeket.
24. Allergéneket.
25. Aminosavakat.
26. Szemeket.
27. Fizikai állapotot, elhízás (zsír-, izomtömeg, stb.). 
28. Parazitákat

29. Érzelmi állapotot

 

Az eszköznek van egy TERÁPIÁS része is, amely több mint 1000 féle betegségre nyújt terápiás megoldást: különböző frekvenciákkal segít meggyógyítani bennünket a betegségek rezgésének megfelelően.

Quantumrezonancia elvről:

A készülék az emberi sejtek rezgése alapján veszi le az információt, melyek elektromos hullámokat bocsátanak ki magukból. Ezek az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más -más mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége, vagy beteg. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

 Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni, a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort.

A kvantumrezonancia is ezt az elvet használja a tesztelés során. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.

(A tesztelési eredmények nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak.)

Árak:

Felnőtt/ Állapotfelmérés első alkalommal terápiás tanácsadással: 8000.-Ft/fő/60 perc

Kontroll vizsgálat: 4000.-Ft/fő/30 perc

Gyermek állapotfelmérés: 6000.-Ft/fő/60 perc

Ha szeretnél egy helyen, hetekig tartó vizsgálatok nélkül saját és családod, gyermekeid egészségi állapotát felméretni, jelentkezz minél előbb!

 

 

 

Telefon: 06 - 20 / 253 - 0356  
   
Created By BoboShop 2014.