Kineziológia - Fülakupunktúra -Grafológia

CSODABALANSZ

Referencia levelek

„...Véleményem szerint Edina nagyon jó kineziológus-terapeuta.
Bátorságot önt az emberbe, határozottságot sugall,és anélkül,hogy megmondaná mi a jó-és rossz,kinyitja az ajtót előttem a gyógyulás és fejlődés felé.
Kiválóak a módszerek, amivel dolgozik és nekem személy szerint is nagyon sokat adott a munkáján keresztül. Nyugodtságot sugárzik, kiegyensúlyozott, megbízható, lényegre-törő, probléma-orientált. Személyes tapasztalataim alapján, élmény vele gyógyulni. Az együtt töltött idő láthatóan hozza az előrelépést, a javulást, a haladást.
Segítséget nyújt abban, hogy hogyan élhetünk élménydúsabb-pozitívabb életet, a tudatosságot felébresztve önmagunkban, hogy meg tudjuk változtatni az életünket egy boldogabb, nyugodtabb, kiteljesedett élet felé.
Az ő segítségével,az együtt töltött idők után magunktól rájövünk,hol rontottuk el, mi kerüljön javításra, mi az, amiért magunkban -magunkon dolgoznunk kell, hogy akár javuljon az önértékelésünk, kapcsolataink, kommunikációnk, hogy helyt tudjunk állni fizikai-mentális-érzelmi síkon másokkal és magunkkal szemben egy kiteljesedett,boldogabb létért.
Az ő szaktudásával, empatikus lényével, felkészültségével segít hozzá a gyógyuláshoz-személyiségfejlesztéssel, öntudatébresztéssel, pozitív gondolkodással.
Az "ülések" során érezni, hogy nyugodtan rábízhatod magad. Én sosem éreztem szorongást, feszültséget...a mondatok maguktól jöttek...
Mindenképpen pozitív élmény, és a változás kézzel fogható volt úgy az én esetemben, mint a gyermekemében...úgy magunkban, mint a környezetünkben.
Elfogultság nélkül, csak ajánlani tudom ...
Köszönöm..”

(Kata)
 

„...A kineziológiai kezelés alkalmával olyan kérdést dolgoztunk fel együtt Edinával, amelynek a megértése nem volt teljesen egyértelmű számomra. A kezelés után jobban és mélyebben megértettem a kérdésem lényegét, és magamban fel tudtam oldani azt. Igazán jól éreztem magamat, köszönöm... ”
(Beatrix 42 éves)
 

„Jelenleg a harmadik akupunktúrás kezelésemen vagyok…nem hiába! Az én szervezetemre ugyanis nagyon jó hatással van. Sajnos az anyagcserém olyan lassú, hogy tanulmányokat lehetne róla írni. Sokszor voltak erős hasfájdalmaim, ami szintén az anyagcserémhez vezethető vissza, ...szóval lassan minden évben csinálok egy kúrát. Főképp a fogyókúra miatt kezdtem bele mindegyik alkalommal, de a legelső alkalommal csak emiatt. Akkor eltökélt voltam, betartottam az 1200 kcal fogyasztását, napi 4-5 alkalommal ettem, nuku csoki, szénhidrát, tészta…. fogytam is10 kg-ot 8 kezelést követően! Miközben a fejem nem fájt, nem voltam ideges, az anyagcserém is helyre állt!! Számomra ez volt a legjobb!Nem utolsó sorban, mikor épp megfázva, vagy felfázva voltam Edina szúrt egy-egy pontot és segített. Én hiszek ebben a módszerben! Lehet, csak ez a titka, de segített! Aztán persze nem vigyáztam, az életmódom visszatért a régihez, így tavaly ismét elkezdtem. Akkor 7-8 kezelésen voltam...annyira nem drasztikusan követtem a dolgokat, 6-7 kg fogyás, majd persze ismét vissza.
A jojó effektust saját magamnak köszönhetem, mert aki lefogy, annak tudomásul kell vennie, hogy "vékony kövér" és, ha nem figyel oda, veszett ügy! Így ismét belekezdtem….talán most a legtudatosabban! Idén nem hetente járok, így a fogyás lassúbb, de talán jobban tudom tudatosítani magamban a helyes táplálkozást...és ismét segített! Nah, meg Edina…nekem ő a mentsváram! Tisztelem, felnézek rá, kinyitja a szemem, ha "elkárhozom", tanácsokat ad, tele van pozitív energiákkal és bátorít, hisz bennem!!Ennél több nem is kell, csak a saját akarat!
A kezeléseket, ha tehetem minden évben elvégzem! Rendbe tesz, segít a lelkemnek, összhangba hozza a testem, gyógyít, de a legfontosabb, hogy hinni kell benne! A fogyáshoz persze nem elég csak a "szúrkálás", ami egyébként úgy zajlik, hogy szép kis tűket csavar bele Edinánk óóvatosan a fülünkbe...különböző pontokba, majd szinte mozdulatlanul ülni kell és beszélgetünk (egyébként úgy néz ki az ember, mint aki épp a digitális átállásra készül:) ….ilyenkor vannak a hasznos tanácsok, a kis füzet elemzése, amiben a titkos dolgok, adatok vannak... kg, étkezések leírása, miből, mennyit, miért….nah ez kényes dolog:)) ...aztán a hosszabb tűk kikerülnek és jönnek a ragtapaszos kis apró tűcskék, amik jótékonyan tovább folytatják a hosszú tűk munkáját. Az első pár napban elég kényelmetlen az alvás, érzékeny a fül, de aki háton szeret aludni, annak nem lesz gond, egyébként megszokható! Tényleg! A vége felé már fel sem tűnik, hogy van. A hajmosás sem nagy turpisság...persze oda kell figyelni a fülünkre, de ezek a tapaszok nagyon tartósak! A kezelések ára sem horribilis..."műköröm" helyett ajánlom!:)
Én mindenképpen mellette szavazok! Akinek hasonló problémái vannak, mint nekem (súlyfelesleg, anyagcserezavar, magas vérnyomás), annak bátran ajánlom!!”

(Meli)
 

„Kedves Olvasó!
Szeretném megosztani veled a tapasztalataimat, amit az akupunktúrás kezelések alatt szereztem.
Az első alkalom nagyon érdekes volt és sok olyan dolgot tudtam meg az egészséges életmóddal kapcsolatban, amit addig nem is tudtam. Apró dolgok, de elősegítik, hogy sokkal jobban érezd magad a bőrödben és elfogadd magadat amilyen vagy. Edina nagyon segítőkész volt mindenben és szívén viseli mai napig az életem alakulását.
Ha megfogadod a tanácsait, és mindent úgy csinálsz, ahogy ő mondja pár hét alatt érezhető az átalakulás és a fogyás. Nekem kikapcsolódás volt a kezelésekre járni. Sokat beszélgettünk mindig érdekelte mi történik velem, hogy érzem magam, ez szerintem nagyon sokat jelent.
A kezelés alatt két ruhaméretet fogytam és a közérzetem is sokkal jobb lett. A mai napig betartom a tanácsait és jól érzem magam a bőrömben. Ezt neki köszönhetem.
Ajánlom mindenkinek, aki tenni akar az egészségéért!

(Anikó)
 

Telefon: 06 - 20 / 253 - 0356  
   
Created By BoboShop 2014.