Kineziológia - Fülakupunktúra -Grafológia

CSODABALANSZ

Képességfejlesztő képzés gyerekeknek

A Csoda- Csapat Közhasznú Alapítvány szakmai vezetőjeként foglalkozom gyermekek csoportos fejlesztésével is. Az alapítványt 2009-ben hoztuk létre a következő céllal kapcsolatban: gyermekek és családok fejlődésének elősegítése, a gyermekek érzelmi és értelmi életének kiegyensúlyozása, illetve a képességeik maximális kibontakoztatása. Iskolai, tanulási, szociális, érzelmi és kommunikációs problémákra nyújtunk segítséget.

Olyan önsegítő technikákat tanítunk meg, melyekkel a gyermek képes lesz oldani az érzelmi stresszt, ezáltal megerősödik az önbizalma, magabiztossága, figyelme, motivációja, testi koordinációja, ügyessége, és megváltozik a tanuláshoz való hozzáállása is.

Segítünk a gyerekeknek, hogy minél kiteljesedettebb, harmonikusabb, egészségesebb életet éljenek bármilyen adottságokkal is rendelkeznek.

Fejlesztő programunk kiscsoportos (6-8 fő) formában zajlik, emellett lehetőség van az egyéni fejlesztésre is. Csoportjainkat 6-14 éveseknek szervezzük.

Tanfolyamainkon főként Edukinesztetikán (Brain Gym) alapuló pedagógiai kineziológiára fektetjük a hangsúlyt. Ezen kívül alkalmazunk szerepjátékokat, különböző tanulást könnyítő technikákat, valamint relaxációt, pozitív gondolkodást, hozzáállást segítő módszereket.

 

Telefon: 06 - 20 / 253 - 0356  
   
Created By BoboShop 2014.