Szabó Edina

önismereti-párkapcsolati mentor
kineziológus

Rólam

Gyerekkorom óta elhivatottságot éreztem arra, hogy mélyebben megértsem önmagam és az emberi lélek bonyolult, de annál csodálatosabb világát, valamint azt az energiát, ami mindent körbevesz, áthatol és megérint.

Azt gondolom minden ember életében eljön az a momentum, amikor felteszi magának a kérdést „Ki vagyok Én?”

Miért vagyok itt, ahol vagyok? Mi az életem értelme? Ki az az Önvaló? Kikkel és mi célból találkozom az életemben? Mit váltok ki másokból, és miért? Mi az a „Tükör, amit magamról látok meg az emberekben?…és még sorolhatnám….

A kiváncsiságom és lelkesedésem vitt el abba az irányba, hogy megfejtsem a bennem felmerülő kérdéseket, ezért elmélyedtem az önismeret, személyiségfejlesztés, pszichológia, kineziológia és grafológia témaköreiben.  

Több éves tanulmányok és önmunka után úgy éreztem, szeretném másokkal is megosztani azt a tudást és szemléletmódot, ami elvezet önmagunkhoz, legmélyebb bensőnkhöz, ezért 2008-ban elkezdtem kliensekkel foglalkozni.

Az elmúlt évek alatt különféle fizikai-lelki-mentális problémákkal találkoztam felnőtteknél, gyermekeknél egyaránt. Mindez arra ösztönzött, hogy folyamatosan bővítsem a tudásomat és minél több módszert, technikát elsajátíthassak annak érdekében, hogy szélesebb körben tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

Kialakítottam egy saját „integrált keretrendszert” a kezeléseimben, ennek köszönhetően a konzultációk nálam teljesen egyénre szabottak. Nincs két egyforma kliens, probléma, így a megközelítési módszer is sajátos.

A személyre szabott program minimum 6-10 alkalomból áll.

A konzultációk személyesen vagy online/Skype formában is lehetségesek.

Az első találkozásunk alkalmával megbeszéljük a jelen helyzetet, problémákat, majd ennek alapján összeállítok egy kezelési tervet, amelyben meghatározom, mely módszerek lesznek a leghatékonyabbak számodra a fejlődésed, gyógyulásod érdekében.

Amennyiben ezt elfogadod, akkor fogunk tudni együttműködni a továbbiakban.

Mivel önmagunk fejlesztése, gyógyulása egy folyamat, ezért tapasztalatom szerint több alkalom szükséges ahhoz, hogy eredményes és tartós változásokat  érjünk el a problémák/leckék megoldásaiban.

Ha Te úgy gondolod elegendő 1-2 kezelés számodra, az is rendben van, bár ebben az esetben nem tudom garantálni a tartós eredményt, így valószínűleg nem én leszek a Te segítőd.

Viszont ha megengeded magadnak a változást az életedben, és hajlandó vagy bízni önmagadban, bennem és a szaktudásomban, akkor mentorként foglak támogatni és segíteni végig a kezelések tartama alatt.

Életfeladatomként érzem, hogy tápláljam, segítsem azt, ami magától növekszik.

Nem részem, hogy irányvonalakat, tanácsokat, ideálokat adjak, nem mondom meg, hogy mi helyes és mi helytelen, mert minden maga a TAPASZTALÁS, ami szükséges önmagunk fejlődéséhez. Hagyom, hogy aki eljön hozzám, mindezt saját maga találja meg azzal, hogy utat mutatok neki.

A feladataink eleve adottak és mindaddig ismétlődnek, amíg tudatosan vissza nem nyúlunk a múltba, hogy a jelenbe emeljük és feldolgozzuk őket.

Tanulmányaim, képzések:

 Professzionális Kineziológia– Európa Akadémia Budapest
(Touch for Health I-IV, Edukineziológia, Brain-Gym, One Brain I-IV, Wellness
Kineziology, Stress Release I-IV, Gyermek kineziológia)
 Természetgyógyászat – ETI
 Fülakupunktúrás Addiktológia – Dr. Eőry Ajándok
 Grafológia, Rajzelemzés – Egri Írásszakértő Központ
 Szomatodráma/ Ultrarövid Terápia – Dr. Buda László
 Pranic Energy Healing I.- energiagyógyászat
 Spirituális Választerápia– hozzáférés a tudatalatti elméhez
 Access Bars kezelő – az agyban és testben lévő megrekedt energiák feloldása

Módszerek, technikák:

EFT (Emotional Freedom Techniques) –érzelmi felszabadító technikák
Emotion kód- bennragadt érzelmek, negatív gondolati minták oldása
Szedona módszer-elengedéssel kapcsolatos technikák
Byron Katie módszer –az ellenállások felismerése, elengedése
Meditációs, imaginációs technikák, Bach virágterápia