Harmóniában magaddal és az élettel

FIZIKAI KÖZÉRZETJAVÍTÓ programok

 • Fogyókúra, testsúlycsökkentés fülakupunktúrával
 • Magnetspace gépi állapotfelmérés
 • Életmód tanácsadás, tudatos étkezés
 • Vitaminok, étrendkiegészítők összeállítása egyénre szabottan

   

Fülakupunktúrás kezelések (testsúly csökkentő program, fejfájás, migrén, álmatlanság, allergia, pánikbetegség, fizikai közérzetjavítás…)

A fülakupunktúrás kezelési módszerrel számos funkcionális, vegetatív, idegrendszeri, fájdalommal kapcsolatos zavar kezelhető.

 • hatékony megoldás lehet fejfájásra, migrénre, magas vérnyomásra, fogfájásra
 • gyors segítség a lumbágó, isiászjellegű fájdalmakra
 • eredményesen kezelhető a depresszió, alvászavar, pánikszerű tünetek
 • kedvezően befolyásolja a klímax(változókorral kapcsolatos) tüneteit
 • rendkívül hatásos az emésztőrendszer zavarainál, IBS, túlsúly esetén, méregtelenítésben
 • általános frissítő, nyugtató, immunerősítőhatása van

Fogyókúrás program menete:
Állapotfelmérés után megbeszéljük a terápiás javaslatot, tervet, majd meghatározom a kezelési pontok helyét.

Ezután apró rozsdamentes acélötvözetű tűket helyezek mindkét fülbe az adott területekre.

Ezek a tűk 30-40 percig vannak a fülben, és meleg bizsergető érzést váltanak ki.

A fogyasztást kúraszerűen szükséges végezni, általában 10-12 kezelés jelent egy kúrát.
Az ideális a heti 1-2-szeri kezelés. Amennyiben nincs lehetősége a heti többszöri kezelésre, választható a tartós tűvel kombinált kezelés.

A fogyás mértéke egyéni, átlagban heti 1-2 kilót lehet leadni, de ez egyénileg is hétről-hétre változhat. A testsúlyveszteség mértéke függ attól, hogy milyen régóta halmozódtak fel a fölös kilók, a hormonális viszonyoktól, a súlyfelesleg mennyiségétől, illetve az életkortól is.

Az emésztőszervekre és a kiválasztó rendszerre gyakorolt hatással befolyásolhatók az étkezési szokások. A módszernek köszönhetően a fogyni vágyók kevésbé lesznek éhesek, csökken az étvágyuk, javul az emésztésük, beindulnak a test öngyógyító folyamatai és elkezdik leadni súlyfeleslegüket is.

A fülakupunktúra segítségével elkerülhetők a fogyókúrák kellemetlen mellékhatásai, mint pl. éhségérzet, evés utáni sóvárgás, feszült, ideges lelkiállapot.

A tudatos étkezésről: Minden sikeres fogyókúra alapja a jól összeállított étrend a páciens szokásaihoz mérten. Olyan egyszerűen véghezvihető diétát ajánlok, mellyel nem szükséges éheztetni a szervezetét, csak a táplálkozási szokásain változtatunk.
Ezzel a módszerrel könnyen megszabadulhat a felesleges kilóktól anélkül, hogy megterhelné, illetve legyengítené a szervezetét.

A fülakupunktúra egyszerű, mellékhatástól mentes módja a fogyásnak, ezért bármely korosztálynak bátran ajánlható. Annak is érdemes kipróbálnia, aki nem akar fogyni, hiszen kedélyjavításra, és az immunrendszer erősítésére is kiválóan alkalmas! 

Egy kúra minimum 6-10 alkalom.

Alapkezelés+tartós tű: 10.000,-Ft/alkalom /60 perc

10 alkalmas kúra: 90.000,-Ft (mely tartalmaz egy Magnetspace gépi állapotfelmérést, táplálkozási tanácsadást, valamint az étrendkiegészítők megfelelő összeállítását)

Fizikai állapotfelmérés MAGNETSPACE biorezonanciás készülékkel mérve.

Tartalmazza az életmód-és táplálkozási tanácsadást, valamint a javasolt étrendkiegészítők használatának megfelelő összeállítását.

 Az állapotfelmérés egyszerű, gyors és fájdalommentes. Kideríti, hogy minden rendben van-e az egészségeddel, vagy van–e esetleg valamilyen kialakuló probléma, amire érdemes odafigyelni? A felmérés alapján az illető egészségi és energetikai állapotáról kap képet, tanácsadással és terápiás javaslattal egybekötve.

Ajánlom:

 • akkor, ha problémáid vannak az egészségi állapotoddal, vagy egyszerűen csak prevenciós jelleggel szeretnéd felmérni a szervezeted működését
 • ha egy komplex, teljes körű állapotfelmérést szeretnél a testedre, szerveidre vonatkozóan
 • ha rossz a közérzeted, fáradt vagy és nem tudod, mi lehet ennek az oka?
 • ha már egy alkalommal azonnali eredményeket szeretnél kapni a legapróbb egészséggel kapcsolatos részletekről is, melyeket egy átlagos kivizsgálás egyáltalán nem érint
 • ha szeretnél eredményektől függő terápiás tanácsokkal hazamenni
 • ha fejfájás, allergia, gyomor, és különböző emésztési zavaraid vannak, vérnyomás, szív-érrendszeri problémák, illetve bármi olyan jellegű tüneted van, aminek bizonytalan az eredete
 • ha szeretnéd folyamatosan ellenőrzés alatt tartani a testedet, egészségi állapotodat, szervezeted nyomelem, vagy vitaminraktárát, és kiszűrni a káros hatásokat
 • GYERMEKEKNEK: ismeretlen eredetű pszichoszomatikus tüneteknél, hirtelen hízás, hiperaktivitás, koncentrációzavar, csökkent teljesítmény, fejfájás, hasfájás, szorongás, ágybavizelés, koordinációs problémák…stb.

Ez az eljárás a szervezetet non–invazív módon vizsgálja át, durva beavatkozások nélkül, mely kb. egy percig tart. Elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG.

Az állapotfelmérés eredményeképpen kiderül, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások, káros hatások, stressz, stb. jellemzik a szervezetet, amitől az nem tud normálisan, megfelelően működni. (A tesztelési eredmények nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak.)

MILYEN TERÜLETEKET VIZSGÁL?

1.A szervezetben előforduló nyomelemek mennyiségi elemzése (Ca+, Fe, Se, Pb, Zn, vitaminok..)
2. Az emberi szervezetben előforduló toxinok mennyisége.
3. Vércukorszint-elemzés.
4. Reumás csontbetegségek előfordulása.
5. Csontsűrűség-elemzés.
6. Csontbetegségek jellemzőinek elemzése.
7. Agyi idegek állapotának elemzése.
8. Tüdőfunkció elemzése.
9. Gyomor- és béltraktus működésének elemzése.
10. Keringés és az agyi erek állapotának elemzése.
11. Epehólyag működésének elemzése.
12. Máj működésének elemzése.
13. Hasnyálmirigy működése.
14. Vese működésének elemzése.
15. Prosztata jellemzőinek elemzése.
16. Férfi szexuális működés jellemzőinek elemzése.
17. Nőgyógyászati elemzés.
18. Endokrin rendszert.
19. Hormon rendszert.
20. Immunrendszert.
21. Bőr analízist.
22. Mell analízis.
23. Nehézfémeket.
24. Allergéneket.
25. Aminosavakat.
26. Szemeket.
27. Fizikai állapotot, elhízás (zsír-, izomtömeg, stb.). 
28. Parazitákat
29. Érzelmi állapotot

Díja felnőtteknek: 15.000,-Ft/60-90 perc

Gyerekeknek 6 éves kortól: 10.000,- Ft/60 perc

Testimonials

Vélemények rólam...

“Justo vestibulum risus imperdiet consectetur consectetur pretium urna augue etiam risus accumsan volutpat urna, eu semper enim, est aliquam laoreet urna fringilla viverra.”

Daniel Johnson

“Ullamcorper enim at amet eget faucibus morbi ornare feugiat posuere blandit donec sit quis lectus eget faucibus scelerisque duis.”

Julia Michele

"Semper duis tellus orci nulla nibh elementum purus, pretium facilisi vel eget amet, diam lacinia tempus tristique euismod viverra fusce risus euismod amet."

Robert Green

"Vitae erat pretium, interdum et, massa, nunc rutrum at lectus lectus aenean etiam nulla nibh ipsum commodo eu nibh scelerisque pharetra, sem netus risus."

Oliver Goodman